[BİLTEK], Çomü Yapı Topluluğu ve IŞKUR ortaklığı ile 1 Kasım 2019 saat 11.30 Turgut Özal Konferans Salonu’nda “MEZUNİYET SONRASI BİZİ NELER BEKLİYOR?” adlı etkinliğimiz olacaktır.

-

Bilgisayar ve Teknoloji Topluluğu, Çomü Yapı Topluluğu ve IŞKUR ortaklığı ile 1 Kasım 2019 saat 11.30 Turgut Özal Konferans Salonu’nda “MEZUNİYET SONRASI BİZİ NELER BEKLİYOR?” adlı etkinliğimiz olacaktır.

Üniversitemizin mezunlarından Sayın Gülşah KÖSE, LibreOffice de sertifikalı geliştirici ve Collabora Productivity’de Yazılım Mühendisi olarak çalışmaktadır. Kendileri mezuniyet sonrası süreci, mülakat süreci ve kendi mülakat deneyimleri hakkında bizleri bilgilendirirken Kale Seramik’te AR-GE Müdürü Sayın Yıldız Yıldırım ise bizlere iş hayatında bizleri neler beklediğini ve mülakat sürecinin öneminden bahsedecektir.

İŞKUR İş ve Meslek Danışman’ı Sayın Pınar Alev ÜLGER bizlere CV Hazırlama , Mülakat Teknikleri hakkında bilgiler verecektir.
Etkinliğimize herkes davetlidir.