Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümüne Tübitak 2209B(2241A) Proje Desteği

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Ümmügülsüm Uran'ın yürütücülüğünü üstlendiği proje önerisi "Tübitak 2209B(2241A) Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulunmuştur.

 
Tebrik eder başarılarının devamını dileriz. 
 

Proje başlığı: Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında taze yumurta akı kullanımı: antosiyaninler üzerine etkisi ve optimum dozajların belirlenmesi

Öğrenci  adı: Ümmügülsüm Uran (Gıda Mühendisliği Bölümü, 4. sınıf öğrencisi)

Proje  Danışmanları:

Prof. Dr. Ayşegül Kırca Toklucu (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gıda Müh. Bölümü)

Önolog Aslı Bayhan (Vinero Bağcılık, Eceabat, Çanakkale ) 
İlgili link: (''http://tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/icerik-2209-b-sanayi-odakli-lisans-bitirme-tezi-destekleme-programi, 2015 yılı 9.dönem).