Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Ümmügülsüm Uran'ın yürütücülüğünü üstlendiği proje önerisi "Tübitak 2209B(2241A) Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye uygun bulunmuştur.
Proje başlığı: Farklı üzüm çeşitlerinden üretilen kırmızı şarapların durultulmasında taze yumurta akı kullanımı: antosiyaninler üzerine etkisi ve optimum dozajların belirlenmesi
Öğrenci adı: Ümmügülsüm Uran (Gıda Mühendisliği Bölümü, 4. sınıf öğrencisi)
Proje Danışmanları:
Prof. Dr. Ayşegül Kırca Toklucu (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gıda Müh. Bölümü)