Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Öğretim Yılı Onur Öğrencileri Töreni Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2014-2015 Öğretim Yılı Onur Öğrencileri Töreni Turgut Özal Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Emin Yılmaz, ÇOMÜ Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel'in yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Dönem 1.si Gıda Mühendisliği öğrencisi Elif Kaplan, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Emin YILMAZ ve Rektör Prof. Dr. Yücel Acer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleşti. Dönem 1.si Gıda Mühendisliği öğrencisi Elif Kaplan'a Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Dönem 2.si Geomatik Mühendisliği Öğrencisi Saygın Bayraktar'a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar ve Dönem 3.sü Gıda Mühendisliği Öğrencisi Barış Burak Albayrak'a, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Emin Yılmaz tarafından ödülleri verildi.

Ardından sırayla 2014 – 2015 Akademik Yılı onur öğrencilerine ödülleri ve belgeleri bölüm hocaları tarafından sırasıyla takdim edildi.

Ödül töreni düzenlenen kokteyl ile sona erdi.