Mühendislik Fakültesi 2023 yılı Akademik Kurulu

Mühendislik Fakültesi 2023 yılı Akademik Kurulu 05.11.2023 tarihinde ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA'nın katılımlarıyla Turgut ÖZAL Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Akademik Kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile ile başladı. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga BEKLER, Fakültenin eğitim, öğretim ve akademik faaliyetlerine ilişkin genel bir değerlendirme sunumu yaptı. Son 1 yılda üniversite dışı kuruluşlar tarafından desteklenen bilimsel  projelerinde yürütücülük yapan Mühendislik Fakültesi akademik personeline teşekkür belgeleri Rektör Prof.Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU tarafından takdim edildi. ÇOMÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Sercan KARAV tarafından Kalite ve Araştırma Politikası konulu bir sunum gerçekleştirildi. Akademik Kurul toplantısı, Rektör Prof.Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU'nun akademik yıla ilişkin değerlendirme konuşması ile sonlanmıştır.