Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi

Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni, 21 Haziran 2023 tarihinde TROİA Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törene, Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim TARI, Kepez Belediye Başkanı Birol ARSLAN, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga BEKLER, Fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende Dardanel Önentaş Gıda San. A.Ş. Fabrika Müdürü Mertcan SİNİK, TATLAN firmasından Bahar YURT, ENV & GEMAR şirket müdürü Nuri KAYABAŞ, Çanakkale Kadastro Müdürü Vedat ŞAHİNOĞLU, Harita Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Müdürü Başar BULUT, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Genel Müdürü Mustafa TANRIVERDİ, İnşaat Mühendisleri Odası Çanakkale Şube Başkanı Atilla Öztürk ile Oda Sekreter Üyesi İrem Şenlik tarafından mezun öğrencilere hediye takdimi yapıldı. 

Misafirlere helva ikramı ile başlayan törende, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Fakülte mezunları adına Fakülte Birincisi Gülben KAVUNCU, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tolga BEKLER ve Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU konuşma yaptılar. Dereceye giren mezunlarımızın takdimi ve yaş kütüğüne plaket çakımı ile devam eden törende, Fakültemiz bölümlerinden mezun olan öğrencilerin takdimi ve yemin töreni gerçekleştirildi.

Mezuniyet töreni kep atılmasının ardından sona erdi.