.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi , Mühendislik Fakültesi 2020-2021 akademik yılı mezuniyet töreni çevrimiçi yapılan törenle gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha ÖZDEN ve Prof. Dr. Suat UĞUR, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Tolga BEKLER ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sibel MENTEŞE ’nin çevrimiçi olarak yer aldığı törene Çevre Mühendisliği, Bilgisayar  Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Jeoloji  Mühendisliği ve Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun olan öğrenciler, akademisyenler ve öğrenci yakınları katıldı. Mezuniyet töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ardından, Mühendislik Fakültesi mezuniyet tanıtımı, Bölüm Başkalarının konuşmaları, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Tolga BEKLER'in ve Rektör Yardımıcı Sayın Prof. Dr. Suat UĞUR’un yaptığı konuşmalar ile devam etti.

Mezuniyet töreninde Fakülteyi dereceyle bitiren ilk üç öğrenci konuşmalarını yaparak emeği geçen ÇOMÜ Ailesine ve hocalarına teşekkürlerini sundular. Çevrimiçi mezuniyet töreni, Fakülte birincisi olarak Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi Burcu DURGUT'un Mühendislik Fakültesi kütüğüne isim çakma merasimi ile sona erdi.  Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, hayat boyu başarılar dileriz….

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Süha ÖZDEN ve Prof. Dr. Suat UĞUR’ a katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.