Etkinlik: "Neden İş Bulmak Bu Kadar Zor?", 5 Mayıs 2021 Çarşamba akşamı 21.00-22.00

.

Üniversitemiz  Öğrenci  Yaşam, Kariyer  ve  Mezun  İlişkileri  Koordinatörlüğü  tarafından "Mezuniyete Doğru" söyleşileri  kapsamında bu  dönem  düzenlenecek  kariyer  etkinliklerinden  ilki, 5 Mayıs 2021 Çarşamba akşamı 21.00-22.00 saatleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir. Bu dönem etkinlikleri  ile  birlikte,  Cumhurbaşkanlığı  İnsan  Kaynakları  Ofisi  tarafından  hazırlanan  ve öğrencilerimizi    iş,    staj    yarışma,    söyleşiler    vb.    kariyer    etkinlikleri    ile buluşturan https://www.yetenekkapisi.org platformu  da  daha  aktif  bir  şekilde  kullanılmaya  ve duyurulmaya çalışılacaktır.

Üniversitemiz Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu, İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dilek Dönmez POLAT'ın konuşmacı olarak katılacağı "Neden İş Bulmak Bu Kadar Zor?" isimli ilk etkinliğin detayları:

Tarih : 5 Mayıs 2021

Saat : 21.00 -22.00