Kıvılcım Ön Kuluçka Merkezi'nde Elde Edilen Başarılar

Nur Sultan Şeyhanlıoğlu tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Teknopark işbirliğiyle kurulan Kıvılcım Ön Kuluçka Programında Bilgisayar Mühendisliği bölümü Öğr. Gör. Dr. Necdet Yücel'in danışmanlığında 12 yazılım projesi geliştirildi. Programa dahil olan ÇOMÜ Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Türkiye genelinde düzenlenen yazılım yarışmalarında başarılar elde etti.

29 Nisan 2024'te Superteam Türkiye tarafından düzenlenen Türkiye Demo Day'de;

• Türkiye Birincisi olan Safepay projesi ekibi (Nur Sultan Şeyhanlıoğlu, Emre Yürür, İ. Batuhan Tekin, Yusuf Can Turhan),
  • Türkiye Üçüncüsü olan Voter projesi ekibi (Nur Sultan Şeyhanlıoğlu, Emre Yürür, İ. Batuhan Tekin),
  • Jüri özel ödülü alan EventEase ve Treafund ekipleri (Elif Çağıl, Melih Durmaz,  Alp Eren Doğan, Mehmet Ebrar Duman, Feyzullah As) öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

9-10 Mart 2024'te İTÜ 1773 Teknopark'ta SuperTeam Türkiye tarafından düzenlenen Türkiye Hackathon'da;

•  Jüri özel ödülü kazanan Edupass projesi ekibi (Bilal Samet Ergüç, Mehmet Emir Turan, Uğur Coşkun) öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

10-11 Şubat'ta AIFusion3 partnerliğiyle düzenlenen Çevresel Etki İçin Yapay Zeka ve Blockchain Ideathon'da

• Birinci olan Confido projesi ekibi (Dilara Alkan, Batuhan Bayram),
  • İkinci olan Agrochain projesi ekibi (Emre Yürür, Berkant Kabasakal),
  • Üçüncü olan Munohub projesi ekibi (Yusuf Yüksel, Elif Çağıl) öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ayrıca Kıvılcım programında diğer yazılım projelerinde yer alan öğrencilerimiz Ezgi Akardere, Elanur Sevdi, Sena Nur Ateş, Helin Sıla Korkmaz, öğrencilerimizi de azim ve gayretlerinden ötürü tebrik ederiz.