Mühendislik Fakültemiz Biyomühendislik Bölümü öğretim üyesi Prof .Dr. Mustafa Kemal Sezgintürk'ün danışmanlığında, Kariyer Projesi (3501) TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Ege Üniversitesi ortaklığı ile Lapseki Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Canan Özyurt’un yürütücülüğünde ve Mühendislik Fakültemiz Biyomühendislik Bölümü öğretim üyesi Prof .Dr. Mustafa Kemal Sezgintürk'ün danışmanlığında  "Acinetobacter baumannii SPSFQ Proteini İçin ssDNA Aptameri Temelli Elektrokimyasal İmpedans Spektroskopisi (EIS) Biyosensörünün Geliştirilmesi ve Ticari İnsan Serum Örneklerinde Uygulanması" başlıklı Kariyer Projesi (3501) TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir.

Araştırmacılarımızı kutlar başarıların devamını dileriz.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı