MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKAN-DOKTORA ÖĞRENCİLERİ BULUŞMASI

Mühendislik Fakültesi bölümleri doktora programlarına kayıtlı öğrencilerinin çalışmaları, beklentileri sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili toplantı Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tolga Bekler başkanlığında Gıda Mühendisliği doktora öğrencilerinin katılımı ile yüz yüze ve çevrimiçi olarak ortak gerçekleştirilmiştir. Toplantıda öğrencilerin doktora çalışmaları, bilimsel çalışmaların arttırılması, öğrencilerin programlara katkısı beklentileri ile ilgili karşılıklı görüş alış verişi yapılmıştır. Doktora öğrencilerinin bilimsel çalışmalarının niteliğinin arttırılması yönünde yapılabilecek eylem planları ve seminer programlarının oluşturulması ile ilgili temennilerin en kısa sürede uygulamaya dönüştürülmesi yönünde görüş ve öneriler paylaşılmıştır.