Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi

Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni, 21 Haziran 2022 tarihinde İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde 1500’ün üzerinde katılımcı ile gerçekleştirildi.

Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan AKDUR, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tolga BEKLER, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odasından, Jeoloji Mühendisleri Odasından, İnşaat Mühendisleri Odasından, Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden, Dardanel Önentaş firmasından, RD catering firmasından, Çanakkale Otoyol ve Köprü İnşaat Yatırım ve İşletme firmasından temsilciler ile akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende müzik dinletisinin ardından Üniversitenin tanıtım videosu gösterildi. Fakülte mezunları adına İnşaat Mühendisliği Bölümünden Fakülte Birincisi Yusuf TÜFEKÇİ, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Tolga BEKLER ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan AKDUR konuşma yaptılar. Dereceye giren mezunlarımızın takdimi ve yaş kütüğüne plaket çakımı ile devam eden törende, Fakültemiz bölümlerinden mezun olan öğrencilerin takdimi ve yemin töreni gerçekleştirildi.

Mezuniyet töreni kep atılmasının ardından pilav ikramıyla sona erdi.