Mühendislik Fakültesi Öğrenci Oryantasyonu [2024-2025]

Mühendislik Fakültesine yeni katılan öğrencilere yönelik oryantasyon programı 26 Eylül 2024 tarihinde saat :14:00'da Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilmiştir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda sırasıyla Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Özgün AKÇAY  ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA Mühendislik Programlarına başlayan yeni öğrencilere temennileri iletmiş ve mesleğin önemini vurgulamıştır.

Program Mühendislik Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Filiz UĞUR NİGİZ'in oryantasyon sunumu ve Prof. Dr. Nilgün AYMAN ÖZ'ün Sıfır Atık sunumu ile sona ermiştir. Program sonrasında Öğretim elemanları, Mühendislik Odaları Temsilcileri ve Öğrenci Sınıf Temsilcileri ile tanışma gerçekleşmiştir.