Mühendislik Fakültesinde Fakülte Birincisinin Yaş Kütüğüne Plaket Çakma Töreni yapıldı

Mühendislik Fakültesinde 28 Haziran 2024 saat 13:30'da 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Fakülte derecesine giren öğrenciler için Mühendislik Fakültesi Fuaye alanında tören yapılmıştır. Fakülte Birincisi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi Beyza ÇİÇEK tarafından Mühendislik Fakültesi Yaş Kütüğüne plaket çakılmıştır. Fakültede dereceye giren Fakülte Birincisi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi Beyza ÇİÇEK, Fakülte İkincisi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Yusuf Talha KAYA ve Fakülte Üçüncüleri Harita Mühendisliği Bölümü öğrencileri İrem EREN ve Mehmet Kutkan DOĞANEL'e Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga BEKLER tarafından hediye ve plaket ile Bölüm Başkanları tarafından hediye takdimi yapılmıştır. Törene, dereceye giren öğrencilerin yanı sıra Fakülte personeli ile öğrencilerin aileleri de katılmıştır.