Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Adem Polat’ın "Tümörün Üç Boyutlu Görüntülenmesini Sağlayan Derin Teknoloji Tabanlı Bir Sistem" İsimli Buluşu ‘En İyi Akademik Buluş Ödülü’ne Layık Görüldü.

ÖĞRETİM ÜYEMİZ DOÇ. DR. ADEM POLAT’A “EN İYİ AKADEMİK BULUŞ ÖDÜLÜ”

TeknoFest'23 kapsamında gerçekleştirilen; Türk Patent ve Marka Kurumu ev sahipliğinde, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü ve Avrupa Patent Ofisi iş birliğiyle düzenlenen ISIF'23 8. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı'nda ödüller sahiplerini buldu.

424 buluşun yarıştığı organizasyonda, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Adem Polat’ın "Tümörün Üç Boyutlu Görüntülenmesini Sağlayan Derin Teknoloji Tabanlı Bir Sistem" isimli buluşu ‘En İyi Akademik Buluş Ödülü’ne layık görüldü.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.