Tübitak 2209-A Öğrenci Araştırma Projeleri Desteği Programı ile Burs Desteği Almaya Hak Kazanan Bilgisayar Mühendisliği Öğrencilerimiz

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı 2023 yılı 1. döneminde;

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Dr.Öğr.Üyesi Ulya BAYRAM'ın akademik danışmanlığında; Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencilerinden Semih SARI, "Gerçekler Arasında Gizlenenlerin Peşinde: Yapay Zeka ile Türkçe Sosyal Medya Verilerinde Komplo Teorilerinin Tespiti" isimli proje ile; Amina DZAFİC ve Merve KAVUT, "SHIELD: Bir "Kadına Şiddete Karşı Dur" Yapay Zeka Modeli" isimli proje ile burs desteği almaya hak kazanmışlardır.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğr.Gör.Utku BAYRAM'ın akademik danışmanlığında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Nazlıcan KAYHAN ve R.Eyüp GÜLTEKİN, "Mobil Kontrollü Deprem Simülatörü Geliştirilmesi" isimli proje ile; M.Ali FİDAN, "Hareketli Phmetre ve mobil uygulaması" isimli proje ile burs desteği almaya hak kazanmışlardır.