Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Projeleri
  1. Ezine Peynirinin Duyusal ve Kimyasal Aroma Profilinin Belirlenmesi (DPT 2005) Doç.Dr. Yonca Karagül YÜCEER, Doç.Dr. Barış TUNCEL, Prf. Dr. Cengiz CANER, Doç. Dr. Emin YILMAZ
  2. Çanakkale Florasındaki Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Antioksidan ve Antimikrobiyel Aktivitelerinin Belirlenmesi (TOVAG 104 O 292) Doç. Dr. Ayşegül KIRCA, Prof. Dr. Arslan BİLİŞLİ, Yrd.Doç. Dr.Nükhet N. Demirel, Yrd.Doç. Dr. Hakan TURHAN, Esra Arslan
  3. Tahin Helvalarının Kimysal ve Mikrobiyolojik Kalitesine Üretim Aşamalarının Etkisi (TOVAG 104 O 290)Prof.Dr. Selma Güven, Yrd. Doç. Dr. Nükhet N. Demirel, Araş.Gör. Onur Güneşer, Araş.Gör. Meltem Kaptan
  4. Çanakkale İlinde Yaşayan Tüketicilerin Gıda Güvenliği Konusundaki Bilgi Düzeyinin Tespiti (TOVAG 105 O 462)Yrd. Doç. Dr. Nükhet N. Demirel, Araş. Gör. Meltem Kaptan
  5. Çanakkale yöresinde yetiştirilen bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin kalite özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma (ÇOMÜ BAP 2005-28) Doç.Dr. Barış Tuncel,
  6. Çanakkale İlinde Satılan Peynir Helvalarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri (ÇOMÜ BAP 2005-64) Yrd. Doç. Dr. Nükhet N. Demirel, Araş.Gör.Saadet Dilek Doyuran
  7. Farklı Kaplama Materyallerinin Kiraz Kalitesi ve Tüketici İstekleri Üzerine Etkisinin Kinetik Modelleye Dayanılarak Değerlendirilmesi. TÜBİTAK, 2006-106 O 258, Prof. Dr. Cengiz CANER ve Mehmet Seçkin Aday.
  8. Çanakkale İlinde Üretilen Natürel Zeytinyağlarının Duyusal ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi (TOVAG 105 O 369) Doç. Dr Emin Yılmaz, Mustafa Öğütçü
  9. Yumurtaların Raf Ömrünü Artırmada Kitosan Kaplama Materyalinin Etkinliği, (2005), TÜBİTAK Projesi, 2005-104 O 293, Prof. Dr. Cengiz CANER ve Özge CANSIZ.